Sparekassen Vendsyssel
  Vendsyssel Prioritetskredit

Vendsyssel Prioritetskredit

Hvis du ønsker større fleksibilitet i din hverdagsøkonomi, er en Vendsyssel Prioritetskredit til en lav rente et naturligt valg for dig.

En Vendsyssel Prioritetskredit er til dig, der ønsker større fleksibilitet i din hverdagsøkonomi. Lånet kan bedst beskrives som en slags kassekredit med sikkerhed i din ejerbolig til en attraktiv rente. Du kan optage lånet som et alternativ til et realkreditlån eller i kombination med et realkreditlån.

Vendsyssel Prioritetskredit består af et lån og en indlånskonto. Det specielle er, at du får den samme rente på dit indlån, som du betaler for lånet.

Hvis du for eksempel låner 200.000 kr. og lader dem stå på indlånskontoen, koster det dig reelt ikke noget, så længe der er balance mellem lånet og dit indlån.

Sætter du mere ind på indlånskontoen, end du skylder på lånet, forrentes det overskydende beløb med den almindeligt gældende indlånsrente for din kontotype i henhold til vores Prisinformation.

Du kan bruge indlånskontoen som lønkonto, og du kan få dankort og overføre penge via netbank, mobilbank og betalingsservice, ligesom du kan med en almindelig lønkonto. Fordelen ved at bruge kontoen som en lønkonto er, at dine løbende lønindbetalinger reducerer forskellen mellem ind-og udlån og giver dig en lavere renteudgift.

Det kan du benytte en Vendsyssel Prioritetskredit til:
lime_pilFinansiering af for eksempel et nyt køkken, ny bil eller måske en rejse.
lime_pilNedsparing i din boligs friværdi
lime_pilFleksibel kredit til en lav rente
lime_pilEnergiforbedringer

Mere information om Vendsyssel Prioritetskredit
Hvis du vil vide mere om Vendsyssel Prioritetskredit, kan du kontakte din rådgiver via telefon og e-mail. Du kan også læse mere om kontoen ved at downloade faktaarket nedenfor.

Vendsyssel Prioritetskredit

Totalkredit

totalkredit-x2 137x109

Læs meget mere på www.totalkredit.dk
 
Hvis du allerede har et lån fra Totalkredit, kan du logge ind på din netbank og se det.
Netbank