Sparekassen Vendsyssel
e-boks

e-Boks

e-Boks er en sikker og gratis elektronisk postboks. Her kan du modtage og opbevare kontoudtog, betalingsadvis, årsopgørelser og andre dokumenter, du normalt modtager i rudekuverter.
 
Som aktiv bruger af netbank får du automatisk alle udskrifter fra Sparekassen Vendsyssel og din betalingsoversigt fra PBS sendt til din e-Boks. Du har direkte adgang til din e-Boks, når du er logget på netbank.
 
Få besked om ny post
Du behøver ikke at logge dig på e-Boks hver dag for at se, om der er ny post. I stedet kan du vælge at modtage en besked på e-mail, når du har modtaget nye dokumenter.
 
Tilpas din post
Du bestemmer selv, hvilke dokumenttyper du vil have besked om pr. e-mail, og om de eventuelt skal arkiveres automatisk.
  
Sikkerhed
Sikkerheden er i top hos e-Boks, som er underlagt strenge sikkerhedskrav. Du kan derfor være helt tryg ved at arkivere dokumenter i e-Boks. Fysisk er dit indhold i e-Boks placeret på Danmarks bedst sikrede dataservere hos KMD. Dokumenterne i e-Boks er knyttet til dit CPR-nummer og opbevares gratis i 5 år, uanset om I flytter, skifter e-mailadresse eller andet.
 
Tilmeld post fra andre afsendere
Når du har åbnet din e-Boks, kan du desuden tilmelde dig øvrige afsendere, herunder alle kommuner samt en lang række pensions-, forsikrings-, energi- og teleselskaber.

Hvis du ikke ønsker at anvende e-Boks, skal du give din rådgiver besked.

e-Boks-app
e-Boks er også tilgængelig som app til iPhone/iPad, Android og Windows Phone. Her kan du læse og administrere din post, tilmelde nye afsendere og uploade vigtige billeder til sikker opbevaring i e-Boks.
  
I faktaarket nedenfor kan du se, hvordan du tager app'en i brug.

Mere information om e-Boks
I faktaarket nedenfor kan du læse mere om e-Boks.

e-Boks  
Bestil et møde med os
Bestil møde
 
Indsigelse på Swipp-betalinger
Du har mulighed for at få tilbageført dine penge, for eksempel hvis du opdager betalinger, du ikke kan godkende, eller hvis du ikke har modtaget den vare, du har købt.