Sparekassen Vendsyssel
e-boks

e-Boks

e-Boks er en sikker og gratis elektronisk postboks. Her kan du modtage og opbevare kontoudtog, betalingsadvis, årsopgørelser og andre dokumenter, du normalt modtager i rudekuverter.
 
Som aktiv bruger af netbank får du automatisk alle udskrifter fra Sparekassen Vendsyssel og din betalingsoversigt fra PBS sendt til din e-Boks. Du har direkte adgang til din e-Boks, når du er logget på netbank.
 
Få besked om ny post
Du behøver ikke at logge dig på e-Boks hver dag for at se, om der er ny post. I stedet kan du vælge at modtage en besked på e-mail, når du har modtaget nye dokumenter.
 
Tilpas din post
Du bestemmer selv, hvilke dokumenttyper du vil have besked om pr. e-mail, og om de eventuelt skal arkiveres automatisk.
  
Sikkerhed
Sikkerheden er i top hos e-Boks, som er underlagt strenge sikkerhedskrav. Du kan derfor være helt tryg ved at arkivere dokumenter i e-Boks. Fysisk er dit indhold i e-Boks placeret på Danmarks bedst sikrede dataservere hos KMD. Dokumenterne i e-Boks er knyttet til dit CPR-nummer og opbevares gratis i 5 år, uanset om I flytter, skifter e-mailadresse eller andet.
 
Tilmeld post fra andre afsendere
Når du har åbnet din e-Boks, kan du desuden tilmelde dig øvrige afsendere, herunder alle kommuner samt en lang række pensions-, forsikrings-, energi- og teleselskaber.

Hvis du ikke ønsker at anvende e-Boks, skal du give din rådgiver besked.

e-Boks-app
e-Boks er også tilgængelig som app til iPhone/iPad, Android og Windows Phone. Her kan du læse og administrere din post, tilmelde nye afsendere og uploade vigtige billeder til sikker opbevaring i e-Boks.
  
I faktaarket nedenfor kan du se, hvordan du tager appen i brug.

Mere information om e-Boks
I faktaarket nedenfor kan du læse mere om e-Boks.

e-Boks  
Bestil et møde med os
Bestil møde