Sparekassen Vendsyssel

Spire

Velkommen i Spireklubben

Og velkommen til et nyt og spændende Spireunivers, hvor du bliver en del af Spirefolket og deres hverdag. Spire opfordrer dig til at spare op, mens du selv vokser op.

Få en flot Spirebøsse
Når du opretter en Spirekonto, får du din egen Spirebøsse til at spare op i. Vi har en lille overraskelse til dig, når du kommer ind i din afdeling for at tømme Spirebøssen og sætte pengene ind på din konto.

Fødselsdagsgaver
Spire ved præcist, hvornår du har fødselsdag. Når du fylder 3, 6 og 9 år, får du et farverigt fødselsdagskort og en invitation til at komme ind i din afdeling og hente en fødselsdagsgave.

Når du fylder...
3 år - har vi en sød, blød Spirebamse til dig.

6 år - får du en indbundet bog om Spires fødselsdag eller en smart rygsæk.

9 år - kan du hente 2 biografbilletter, som du kan bruge i alle Nordisk Film 
         biografer.

Spire-VIP-arrangementer
Som Spirekunde bliver du fra tid til anden inviteret til særlige arrangementer i din afdeling, hvor du også kan hilse på en af vores to vamsede maskotter. Hvert år til jul afholder din afdeling et særligt arrangement for dig og din familie, så hold øje med din postkasse eller vores hjemmeside, når tiden nærmer sig.

Hvis du har lyst til at lære Spire og hans familie bedre at kende, kan du nedenfor downloade nogle stregtegninger, som du kan farvelægge efter din fantasi.

Stregtegninger

Mere information om Spirekonto
Hvis du vil vide mere om dine muligheder med en Spirekonto, kan du kontakte din rådgiver via telefon og e-mail eller bestille et møde. Du kan også læse mere om kontoen ved at downloade faktaarket nedenfor.

Spirekonto

Link til Bestil et møde - formular

Læs mere om kontoen under Indlån 

Fakta om Spirekonto
Kontoen er en anfordrings-konto, hvor du som forælder og barnet frit kan hæve og indsætte penge.

Renten er variabel og
tilskrives årligt pr. 31. december.