Sparekassen Vendsyssel

Lokal Puljeinvest

Lokal Puljeinvest

Alt-i-en løsningen til din pension og børneopsparing

Med Lokal Puljeinvest kan du investere din pension og børneopsparing enkelt og effektivt gennem puljer, som hver består af mange forskellige typer af værdipapirer.

Puljerne sikrer dig en god spredning af din opsparing, og du slipper således for selv at udvælge aktier eller obligationer og overvåge investeringerne. For at komme i gang skal du kontakte din rådgiver, så I sammen kan finde den eller de puljer, der passer bedst til dig.

Inden du investerer, er det dog vigtigt, at du kender din tidshorisont og din risikoprofil. Det er den bedste måde at sikre dig, at du vælger den eller de puljer, der passer til dig.

Fra lav til høj risiko

Puljerne spænder fra meget lav til høj risiko. Uanset hvilken risikoprofil du vælger, bliver din investering løbende plejet af professionelle specialister, som arbejder for at sikre, at du får mest muligt ud af din opsparing den dag, du skal bruge pengene.

Mere information om puljerne

Du kan læse mere om Lokal Puljeinvest nedenfor.

Lokal Puljeinvest

Kontakt din rådgiver, og aftal tid til et investeringsmøde.

Link til Bestil et møde - formular   
Samarbejdspartnere
Du kan finde forskellige informationer om vores samarbejdspartnere, herunder ÅOP-nøgletal, prospekter og central investorinformation for de enkelte investerings-afdelinger, ved at besøge nedenstående links.