Sparekassen Vendsyssel

Garanter i kø for at få gratis oplevelser

Sparekassen Vendsyssel sender mange tusinde kunder i Hjørring Revyen, Fårup Sommerland, Zoologisk have og Zirkus Nemo
 
Da Sparekassen Vendsyssel valgte at ændre den mangeårige tradition med de succesfyldte garantmøder, var det ikke uden en vis spænding, at sparekassen i stedet inviterede de godt 24.000 garanter på nye oplevelser. Og reaktionen udeblev da heller ikke. Sparekassen blev nærmest bestormet af ivrige garanter, der ville gratis i Hjørring Revyen, Fårup Sommerland, Zoologisk have i enten Aalborg eller København eller i Zirkus Nemo. Flere tusinde garanter får således en gratis oplevelse med Sparekassen Vendsyssel, og det er adskillige flere, end der plejer at deltage i Sparekassen Vendsyssels årlige garantmøder.
 
- Vi er fuldstændigt overvældet af den store interesse. Vi har købt tre forestillinger til Hjørring Revyen, hvor det alene er vores garanter, der sidder i salen. De 1.200 billetter var revet væk på ganske få minutter, fortæller vicedirektør Jan Skov fra Sparekassen Vendsyssel.
En dejlig familietur til Fårup Sommerland, med både indgangsbilletter og grillpølser betalt, har virkelig også vist sig at være et populært tilbud blandt vores garanter. Næsten 3.000 møder op i Fårup Sommerland den 14. maj til en dejlig dag med hele familien, fortsætter Jan Skov, der også nu har tilmeldinger fra over 1.500 garanter til Aalborg Zoologiske Have den 27. maj. Der er for sparekassens garanter stadig mulighed for at tilmelde sig arrangementet i Aalborg Zoo helt frem til den 17. maj.
 
Ca. 200 garanter får rundvisninger af dyrepasserne i København Zoo, hvor der bliver lejlighed til at spise morgenmad med dyrene, og der er ganske få billetter tilbage til Zirkus Nemos to forestillinger på Knivholt i Frederikshavn søndag den 5. juni.
 
- Den meget store interesse får os ikke til at droppe garantmøderne, som for mange kunder har udviklet sig til en tradition. Men interessen for gode oplevelser med sparekassen betyder da, at vi vil overveje, hvordan vi i fremtiden kan tilgodese så mange af vores garanters ønsker som muligt, understreger Jan Skov.