Sparekassen Vendsyssel

Sparekassen Vendsyssel på Kunst- og Vinmesse i Sjørring

Søndag den 26. oktober 2014 var der Kunst- og Vinmesse i Sjørring Hallen. Spare-kassen Vendsyssel, Snedsted deltog traditionen tro med en stand på messen. Her kunne de forbipasserende få en snak med afdelingens medarbejdere og deltage i en konkurrence. De mindste havde mulighed for at lave deres eget maleri.

På standen var der opstillet et staffeli med en plakat, der viste Sparekassen Vendsyssels logo. Konkurrencen gik ud på at gætte, hvor mange hele prikker logoet bestod af. Ebbe Andersen fra Thisted gættede på 155 prikker og vandt konkurrencen. Han modtog en Sparekassen Vendsyssel Magnum vin i præmie. Rasmus Løgsted Pedersen, der er kunderådgiver i Snedsted afdeling, stod for præmieoverrækkelsen.

Sparekassen stod også bag en anden konkurrence, hvor de besøgende kunne stemme på messens flotteste stand og deltage i lodtrækningen om to flasker rødvin. Vinderen af denne konkurrence blev Rita Lukassen fra Sjørring. Margrethes Blomster fra Thisted blev kåret som messens flotteste stand og modtog et sponsorat på 1.000 kr. fra sparekassen. 

Kunst- og Vinmesse i Sjørring Hallen - børn der maler

  Rasmus Løgsted Pedersen og Ebbe Andersen