Sparekassen Vendsyssel

Ny mixpulje med lav risiko

Har du et pensionsindestående op til 750.000 kr., anbefaler Sparekassen Vendsyssel, at du placerer midlerne i mixpuljer. Mixpuljer består af en kombination af aktier og obligationer, og dermed spredes risikoen.

Vi har mixpuljer til enhver, og vi rådgiver om det rigtige valg for dig. Mixpuljerne overvåges dagligt og tilpasses løbende af erfarne porteføljeforvaltere, hvis mål er at sikre dig det bedste afkast - du behøver altså ikke løbende at holde øje.

Fra 1. kvartal i år udbyder vi vores 4. mixpulje, Mixpulje Minimum, hvor stabilitet og små kursudsving er nøgleordene.

"Mixpulje Minimum retter sig specielt mod den forsigtige kunde, eller kunden med pensionsordninger under udbetaling. En yderst forsigtig sammensætning af aktier, erhvervsobligationer samt traditionelle obligationer er tilstrækkelig til at skabe balance, så selv den forsigtige investor har mulighed for at opnå et attraktivt positivt afkast, selvom kurserne ændrer sig", understreger formuespecialist Tage Thomsen fra Formuecenter Vendsyssel og fortsætter:

"Når vi tester en mixpulje med denne forsigtige sammensætning, viser den et gennemsnitligt afkast på 4,5 % om året. Med sidste års kursudsving ville afkastet have været på 2,7 % og dermed et fornuftigt alternativ til en ren obligationspulje, der i 2013 gav et negativt afkast på 2,1 %".

Hvis du vil vide mere om Mixpulje Minumum, kan du kontakte din rådgiver eller downloade faktaarket nedenfor.

  pdf  Mixpulje Minimum

Diagrammerne viser fordelene ved de fire investeringstyper

Oversigt - mixpuljer