Sparekassen Vendsyssel

Nyt F-kort-lån bliver billigere end F1

Totalkredit lancerer 22. september et nyt, variabelt forrentet lån, F-kort, hvor renten fornyes hver 6. måned. Hos Sparekassen Vendsyssel, der udbyder det nye lån, forventer man, at ydelsen på F-kort bliver endnu lavere end på F1-lånet. Lånet er ikke mindst interessant for de boligejere, der står over for en rentetilpasning i december.

Fra den 22. september vil et nyt, attraktivt lån med variabel rente, F-kort, være at finde på hylderne i Sparekassen Vendsyssel. Det nye realkreditlån fra Totalkredit vil efter alle forventninger byde på en særdeles slagkraftig rente og dermed slå det populære F1-lån som det billigste lån.

"Det nye F-kort lån fra Totalkredit slår F1-lånet, fordi det på det nuværende marked har en lavere rente og samtidig reducerer kundens årlige omkostninger til blandt andet kursfradrag. Renten på det nye lån fastsættes hvert halve år på baggrund af Cita-renten, men lånet refinansieres kun hvert tredje år, og det betyder større sikkerhed for både kunder og realkreditinstitut," siger Anders Pedersen, boligchef i Sparekassen Vendsyssel.

For boligejere med hang til lav rente
For boligejere, der er på udkig efter den som regel laveste rente og dermed ydelse, vil F-kort derfor være det oplagte valg. Og passer ens temperament til at ydelsen kan stige, når renten stiger, er der gode muligheder for at benytte den lave F-kort-rente til at skrue op for afdragene og få anden, dyrere gæld ud af verden.

"F-kort er attraktivt for alle, der ønsker et lån med variabel rente og lave omkostninger. Men er man en af de ca. 20.000 boligejere, som skal have sit F1-lån fra Totalkredit rentetilpasset i december, er det i særlig grad værd at overveje et skifte til F-kort. Renten er rekordlav for tiden, så der er virkelig mulighed for at hente en lav ydelse hjem og øge afdraget med lånet. Vi håber derfor selvfølgelig, at alle, der er interesserede, vil komme ned i en af vores filialer og tage en snak med os," siger Anders Pedersen.

Samtidig med lanceringen af F-kort tilbyder Totalkredit alle privatkunder med F1- og F2-lån samt lån med afdragsfrihed en rabat på omlægningen, hvis de ønsker at skifte låntype til f.eks. F-kort. Derved undgår de, at deres nuværende lån bliver dyrere pga. de stigende omkostninger på lån med et eller to år mellem refinansieringer og på lån med afdragsfrihed.

Med F-kort får du:
lime_pil Som regel den laveste rente og dermed ydelse
lime_pil Mulighed for en periode uden afdrag i op til 10 år
lime_pil Et lån med et højere afdrag end ved et fastforrentet lån

Det nye F-kort lån er attraktivt for dig, hvis:
lime_pilDu ønsker at omlægge dit nuværende F1- eller F2-lån
lime_pilDu ønsker den lavest mulige variable rente