Sparekassen Vendsyssel

Sparekassen Vendsyssel sammenlægger 6 afdelinger

 
Efter moden overvejelse har Sparekassen Vendsyssel besluttet at sammenlægge en række afdelinger som følger:

lime_pilSkovsgaard og Halvrimmen afdeling sammenlægges med Brovst afdeling. 
   Sidste åbningsdag i Skovsgaard og Halvrimmen afdeling er den 4. oktober 
   2013.

lime_pilSjørring afdeling sammenlægges med Snedsted afdeling. Sidste åbningsdag i  
   Sjørring afdeling er den 11. oktober 2013.

lime_pilVestby afdeling sammenlægges med Frederikshavn Centrum afdeling. Sidste
   åbningsdag i Vestby afdeling er den 8. november 2013.

lime_pilKaas afdeling sammenlægges med Pandrup afdeling. Sidste åbningsdag i Kaas 
   afdeling er den 22. november 2013.

lime_pilHundelev afdeling sammenlægges med Lønstrup afdeling. Sidste åbningsdag i
   Hundelev afdeling er den 13. december 2013.

Baggrunden er den stadigt stigende faglige kompleksitet i den finansielle rådgivning samt ikke mindst de skærpede regler om uddannelse og certificering, som er på vej på området. 

"Vi har den holdning, at hver afdeling skal fungere som en miniudgave af Sparekassen Vendsyssel, så vores kunder oplever samme høje kvalitet i rådgivningen inden for bolig, pension, forsikring og investering, uanset hvilken afdeling de benytter", fortæller direktør Jan Skov og fortsætter:

"For at fastholde den høje kvalitet skal rådgiverne fremover i endnu højere grad have mulighed for specialisering, efteruddannelse, vidensdeling og sparring med kolleger. Alt sammen noget der er vanskeligt i mindre afdelinger".

Kunderne fra de berørte afdelinger kan dog fortsat møde de samme velkendte ansigter, idet de fleste af medarbejderne følger med til de fortsættende afdelinger.

"Vi regner ikke med, at de få kilometer mellem afdelingerne bliver et problem. Derimod tror vi, at kunderne hurtigt vil opleve det som en fordel at blive betjent i en større afdeling. Endelig er der jo altid mulighed for at aftale et rådgivningsbesøg hjemme hos kunden, hvis der skulle være behov for det", siger Jan Skov.

Desuden understreger Jan Skov, at sparekassen er indstillet på at fortsætte sin støtte til idræts- og foreningslivet i alle byerne, der er berørt af sammenlægningerne. 

"Nærhed og lokalt engagement er nogle af vores kerneværdier. Og efter vores definition afhænger det ikke af antallet af kilometer, men af den opbakning vi oplever i lokalområdet", udtaler Jan Skov og fortsætter:

"Vi har tidligere i år sammenlagt Hurup afdeling med Bedsted afdeling, og Hørby afdeling med Sæby afdeling. Og efter de nu udmeldte sammenlægninger, er vi stadig det pengeinstitut, der har flest filialer i vores markedsområde, og vi er fortsat tæt på alle vores kunder. Vi har nu et filialnet der er dækkende for vores sparekasse, og vi forventer ikke yderligere sammenlægninger i de kommende år".