Sparekassen Vendsyssel

Sparekassen Vendsyssel samler kræfterne i Jammerbugt Erhverv

I 1. kvartal 2017 samler Sparekassen Vendsyssel al erhverv i Jammerbugt Kommune i en ny erhvervsafdeling i Aabybro under navnet Jammerbugt Erhverv.

Efter en ombygning af ejendommen Østergade 27 i Aabybro vil Sparekassen Vendsyssel samle alle erhvervsafdelinger i Fjerritslev, Brovst, Aabybro, Pandrup og Saltum under samme tag. Sammenlægningen vil foregå i løbet af 1. kvartal af 2017. Det sker for at sikre, udvikle og højne rådgivningen og kompetencerne for Sparekassen Vendssyssels mange erhvervskunder i hele området.

Jan Gøl, der i dag er afdelingsdirektør i Sparekasssen Vendsyssel, Brovst, et job han har haft siden den 1. juli 2009, skal stå i spidsen for Jammerbugt Erhverv.

Om Jammerbugt Erhverv
I alt vil 9 medarbejdere være ansat i den nye afdeling, 7 rådgivere og 2 supportere. På den måde samler sparekassen alle kompetencer i den samme bygning og afdeling.

"Vores ambitionsniveau er at skabe et stærkere samspil med erhvervskunderne og medvirke til et øget aktivitetsniveau og udvikling i Jammerbugt Kommune. Det lokale engagement har stor betydning for Sparekassen Vendsyssel, og vi ønsker at bidrage til, at hele erhvervslivet oplever os som en stærk og kvalificeret medspiller. Vores kunder vil beholde den samme rådgiver, og kræver nogle opgaver specialviden, har vi kompetencerne i afdelingerne. Sparekassen Vendsyssel bibeholder de lokale afdelinger i Fjerritslev, Brovst, Aabybro, Pandrup og Saltum", siger Jan Gøl.

Vi støtter lokalt
Sparekassen Vendsyssel er meget aktiv i det daglige forenings- og kulturliv i hele området.

"Vi skal være med, hvor aktiviteterne foregår. Derfor har vi også den sponsorpolitik at medvirke til vækst og udvikling i områdets mange foreninger og aktiviteter, som vores kunder og garanter er en stor del af. Vi skal være synlige i lokalområdet for at opretholde den status og goodwill, som Sparekassen Vendsyssel har i dag. Hos os er det den sunde fornuft, der regerer", slutter Jan Gøl.

 

Sparekassen Vendsyssel køber 4 afdelinger af Den Jyske Sparekasse. Afdelingerne ligger i Lem (på Salling), Skive, Vinderup og Aalborg.

 

I alt overtager Sparekassen Vendsyssel ca. 15.000 kunder, et samlet udlån på 807 mio. kr. og et samlet indlån på 1,0 mia. kr.

 

Sparekassen Vendsyssel kan byde velkommen til 35 nye medarbejdere.

 

Overtagelsen sker pr. 1. januar 2017. Sparekassen Vendsyssel køber 4 afdelinger af Den Jyske Sparekasse