Sparekassen Vendsyssel

My Wallet

My Wallet

My Wallet er en app, der gør det muligt at betale kontaktløst med din mobil. Nemt, hurtigt og sikkert. Du registrerer bare dit Dankort eller MasterCard i appen. Så er det slut med at have tegnebog og betalingskort med i byen. My Wallet kan hentes til de fleste Android-telefoner og iPhones.

Kom nemt i gang

Download My Wallet på Google Play eller i App Store. Vælg Sparekassen Vendsyssel, opret dig via NemID og tilmeld et betalingskort*. Så er du klar til at betale kontaktløst med mobilen.

Download My Wallet til iPhone

Download My Wallet til Android

Betal med et vink

Du skal bare holde mobilen hen til terminalen, så er det klaret. Ved køb over 200 kr. skal du indtaste en pinkode på mobilen.

Brug den næsten overalt

Du kan betale kontaktløst med My Wallet de steder, hvor du kan betale med kontaktløse kort.

Høj sikkerhed

Skulle der ske et misbrug, vil du være ligeså godt dækket, som når du benytter et betalingskort.

Krav for benytte My Wallet

Du kan benytte My Wallet, hvis du som minimum har Android OS version 5.0 samt NFC-antenne eller iPhone 4S med iOS version 9 eller nyere.

Support til My Wallet

Har du spørgsmål til eller problemer med My Wallet, kan du kontakte vores Netbank Support eller finde svar under Spørgsmål og svar om Wallet* På iPhone kan du vælge Dankort og Visa/Dankort, mens du på Android kan vælge både Dankort, Visa/Dankort, MasterCard og MasterCard Debit.

Bestil et møde med os
Bestil møde